Producten

Miedema Lighting vervangt halogeen schijnwerper 100Watt Halogeen door 22 Watt spaarlamp.

Door deze toepassing bespaard u maar liefst 316,44 per armatuur op de levensduur van de lampjes en vervangingskosten. Is zeer geschikt voor het verlichten van bijvoorbeeld reclame borden, voorgevels enz.

 

De nieuwe energiezuinige producten

Miedema Lighting is een innovatief bedrijf in besparingstechniek. Het streven is om zoveel mogelijk energie te besparen op vooral de elektrische installatie. Dat is vooral goed voor zowel het milieu als uw beurs. Hieronder staan een aantal toegepaste voorbeelden.

Eigen energiezuinige producten:

Het S.O.

Het S.O, ook wel beter bekend als "Het Slimme Oog", is een uniek systeem. Dit systeem zorgt er simpel gezegd voor dat de c.v. installatie automatisch naar de nachtstand gaat als er niemand in een bepaalde ruimte is.

Het S.O. kan op een centrale plaats in een vertrek op het plafond bevestigd worden. Als er dan iemand de ruimte binnenkomt of in het vertrek is zal het S.O de bewegingen detecteren. Als het S.O. bewegingen meet, geeft deze dat door aan de thermostaat van de c.v. Als er iemand aanwezig is gaat de c.v. automatisch van de nachtstand af en als er niemand meer in het vertrek aanwezig is zal de c.v. weer naar de nachtstand teruggaan.

Het voordeel hiervan is dat als er niemand aanwezig is in een bepaalde ruimte, die ruimte ook niet onnodig opgewarmd wordt. Op jaarbasis kan dit erg veel energie besparen. Dit bespaart geld en het is beter voor het milieu.
De voordelen van het S.O.:

 • Het bespaart energie.
 • Het is milieuvriendelijk.
 • Het S.O. is makkelijk te installeren, door een installateur.
 • Het is toe te passen op huidige uw thermostaat.
 • Er is de mogelijkheid om hem draadloos te installeren.

Het S.O. verdient zich na plaatsing vanzelf terug en uw pand heeft altijd de juiste tempratuur.


Solar tube

  De nieuwe subsidieregeling 'Duurzame' bekendgemaakt door het ministerie van Economische Zaken. Geeft op de solar tube 43% investeringsubsidie.

  Het principe van zo'n solar tube is eenvoudig. Een soort bolle lens vangt zonlicht op en transporteert dat via een lenzensysteem door het dak waarna het licht divergeert naar de vloer van de kamer eronder. Het licht kan zelfs door een etage heen worden geleid. De diameter boven op dak is zo'n 30 cm terwijl het beneden een lichtoppervlakte van bijna 4 meter op de vloer bestrijkt. Voordelen t.o.v. een koepel zijn minder inbraakgevoelig, minder lawaai door neerslag. Ook laat het zomerdag minder warmte door en winterdag minder kou.

  Het zijn schitterend dingen. In essentie maken ze de weg vrij tussen u en de zon. Het elegant efficiënte ontwerp van solar tube verzamelt het natuurlijk zonlicht op uw dak. Makkelijk te gebruiken zonder verlies van licht.

   

                                 

  Ook is het mogelijk om er een led rand bij te plaatsen, die op de zonlicht reageert. Als de zon te weinig licht uit straalt zullen de LED's aan springen zonder dat uw het merkt. En de oppervlakte zal nog steeds verlicht blijven.

  Hoogfrequente radardetectie

  HF-sensorkastjes van Miedema Lighting zijn uitgerust met geavanceerde hoogfrequentie¬technologie. Deze innovatieve systemen werken in tegenstelling tot de passieve IR-detectoren actief: ze zenden een niet waarneembaar signaal uit en controleren in het volgende moment de door voorwerpen, wanden en mens of dier gereflecteerde echo van dit signaal. Omdat plaatselijke veranderingen van objecten binnen het registratie bereik op het echobeeld herkenbaar zijn, kunnen bewegingen herkend en voor schakelingen gebruikt worden.

  Door dit principe is een uiterst snelle en zekere reactie op elke beweging mogelijk. Bovendien hebben warmteschommelingen in de omgeving geen enkel effect op de functie. En ook esthetisch heeft de nieuwe techniek voordelen: voor HF-sensoren is geen direct optisch contact nodig met het registratiegebied en ze kunnen daarom onzichtbaar achter een attractief paneel of lampglas worden geplaatst.

  Bij alle sensorkasjes kunnen inschakelduur, schemerdrempelwaarde en de reikwijdte naar individuele wens elektronisch worden ingesteld. Bovendien beschikken de sensorkastjes over een tweede schakeluitgang voor de aansluiting van een andere gebruikers (bijv. ventilatoren) tot een maximum vermogen van 100 VA.

  Technische gegevens HF-sensorkast:
  Vermogen: max. 100 VA
  Stroomtoevoer: 230-240 V, 50 Hz
  HF-techniek: 5,8 GHz CW-radar
  Zendvermogen: ca 1 m W
  Registratiehoek: 360 met 160 graden openingshoek evt. door hout en snelbouw wanden
  Reikwijdte: Ø1 - 8 m, traploos instelbaar.
  Tijdsinstelling: 5 sec. - 15 min.
  Bescherming: lP 21

  Prijs p.s. incl. 54,95 

  Energie  neutraal lunchtrommel 

            Energie neutraal lunchtrommel met daarin duurzame producten.

   

   

  Winkelwaarde

  Bespaart op kosten in euro's

  1x

  Zenia 11 Watt

                4,45

      c.a.   89,13

  1x

  Zenia   8 Watt

                4,45

      c.a. €  59,21

  1x

  lunchtrommel

                1,35

   

  3x

  waxinelichtjes

                0,45

   

  1x

  mini centrale met drie led en met  nokia mobiel laadsnoer

                9,60

                           .

       c.a. €  54,20

                            .

   

   

  Totaal €  20,30

  Totaal € 202,54

   

  De vermindering van de CO ² is totaal 441 kg per twee lampen en de mini centrale.

   

  Boven genoemde is exclusief  B.T.W  € 13,75 per st. bij afname 1 st niet verpakt.

              Om alles te verpakken wordt  € 0,38 per st. in rekening gebracht.


  De vacuümbuis zonnecollectoren, en toebehoren

    Subsidie 600 euro

    

   De nieuwesubsidieregeling 'Duurzame warmte' bekendgemaakt door het ministerie van Economische Zaken. Deze regeling gaat op 1 september 2008 van start en stimuleert in circa 70.000 bestaande woningen de installatie van zonneboilers. Tot 2011 is hiervoor 62 miljoen euro beschikbaar. Genoeg voor 55.000 zonneboilers. Voor zonneboilers is er dit jaar en volgend jaar een gemiddelde subsidie van 600 euro per installatie. En probeert in samen werking met andere installateurs zoveel mogelijk in mensen te overtuigen om dit product aanschaffen. Het product is goed voor het milieu en goed voor uw eigen portemonnee.

    

   Groen Milieu

   Zonneboilers zijn een perfecte eerste stap om zelf duurzame energie op te wekken. En vooral CO2 uitstoot te verminderen.

   Zonneboiler

   Het hart van het zonnesysteem of zonneboiler is de zonnecollector. Miedema Lighting verkoopt hoog rendement zonnecollectoren een technologie die al bestond in de jaren 80. Nu is deze technologie binnen handbereik. Deze hoogwaardige zone collectoren met vacuumbuis en koperen heatpipe geven een zeer hoog rendement circa 30% meer, ook het binnen werk is van koper. Het hoge rendement van deze zonnecollector is uiteindelijk terug te vinden in uw gas rekening. Deze is in circa 3 a 4 jaar terug verdient.  Verder zijn de collectoren voor diverse toepassingen geschikt, zoals de standaard zonneboiler met enkel spiraal systeem voor warmwater, ook zijn er boilers met dubbele spiralen voor warmwater en verwarming (vloerverwarming, hout-cv kachel en gewone cv systemen).